Épület

Zöld Óvoda
Madárbarát ÓvodaEgészséges Óvodák Nemzeti Hálózata

Hegyvidéki Önkormányzat

ADÓ 1% Alapítvány
Apró kezek Alapítvány a Székhely óvodában

A Normafa Óvoda székhelyén a 2008-ban a szülői közösség kezdeményezésére alapított Apró Kezek Alapítvány hathatós segítséget kíván nyújtani az óvoda pedagógiai programjának alkalmazásához, a gyermekek pozitív irányú fejlődéséhez.

 

A székhely óvodát az Apró Kezek Alapítvány támogatja.


kis_logo_alapitvany


Bankszámlaszáma: 10700024-47920903-51100005

Adószám: 18264526-1-43

Cím: 1121 Budapest, Normafa út 30-32.

 

Az Alapítvány tartós közérdekű céljai és az ezek megvalósítása érdekében kifejtett tevékenysége:

 

  • Az alapítvány célul tűzi ki a környezettudatos és az egészséges életmódra való neveléshez szükséges tárgyi és technikai feltételek megteremtését.
  • Az alapítvány célul tűzi ki továbbá a fentiekhez szükséges tárgyi- technikai feltételek biztosítását, ennek keretében pályázatokon vesz részt.
  • Az alapítvány céljául tűzi ki a nyelvi hagyományok megőrzését is, ennek keretében kapcsolatot tart a Német Nemzetiségi Kisebbségi Önkormányzattal.
  • Az alapítvány céljául tűzi ki a Magonc Programhoz való kapcsolódását, az abban való esetleges részvételt.
  • Az alapítvány a fentiek hatékony megvalósítása érdekében célul tűzi ki a kapcsolattartást, koordinációt óvodákkal, illetve a német kisebbséghez kapcsolódó, továbbá németországi szervezetekkel.
  • Az alapítvány célul tűzi ki továbbá a fentiek megvalósításához szükséges pénz és egyéb javak gyűjtését.

 

2009-ben az Apró Kezek Alapítvány 1 000 000 Ft összegben hozzájárult a Só szoba kialakításához a parajdi só és a bútorzat megvásárlásával. Támogatta továbbá a német nemzetiségi csoport sváb népviseletének megvarratását, amit azóta fellépéseiken büszkén viselnek a gyermekek.

Az idei évre kitűzött célok: két galéria felújítása a villa épületben.

 

Kérjük, támogassák jövedelemadójuk 1%-val az Apró Kezek Alapítványt, hogy óvodás gyermekeink mindennapjait még szebbé tehessük!

 

Köszönettel:

Az Alapítvány kuratóriuma